Engels leren in de zomer

Engels leren in de zomer

9 november 2017
 Categorie├źn: Kinderopvoeding, Blog


In de zomer jouw Engelse taalvaardigheid verbeteren? Het is de beste kans om op deze manier de taal beter te leren. Het is de ideale optie wanneer je op school moeite hebt met de taal en het op een leuke manier wilt bijhouden. Start je na de zomer een nieuwe baan waar Engels een vereiste is? Ook dan is het geen overbodige luxe om in de zomer wat extra kennis op te doen. In deze blogpost schrijf ik over Engels leren in de zomer. Hoe en waar doe je dat precies? Dit zijn een aantal mogelijkheden hoe jij jouw Engelse taalvaardigheid in de zomer kunt verbeteren.

Taalkamp

Op kamp gaan is erg leuk. Je ontmoet nieuwe mensen, doet spellen en leuke activiteiten. Waarom dit niet combineren met een taal leren. Engels leren in de zomer doe je misschien wel het best op taalkamp. Op taalkamp besteed je extra aandacht aan het leren van de taal en doe je daarnaast ook nog leuke activiteiten. Je geniet van een leuke week kamp en leert de taal zo al doende spreken. Taalkampen zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen, zowel voor jonge kinderen die de taal net leren als voor tieners die wat extra hulp kunnen gebruiken. Het is een leuke manier om de taal beter te leren.

Engelstalige reis

Reislustig en durf je wel wat uitdaging aan? Ga dan mee op een internationale reis. De voertaal van zo'n reis is Engels en door de hele reis Engels te moeten praten met je medereizigers krijg je de smaak sneller te pakken. Je kunt op deze manier jouw vocabulaire snel uitbreiden en het is eenvoudiger om zinsconstructies in de praktijk te vormen. Je geniet van een prachtige reis en leert zo beter Engels te spreken.

Apps

In de zomer lekker thuisblijven en zelf Engels leren? Er bestaan vandaag de dag genoeg apps die helpen bij taalverwerving. Investeer in een goede app die jou veel functies biedt. Engels leren in de zomer kan gewoon vanuit de luie stoel of vanuit jouw tuin. Elke dag staat er een nieuw les voor jou klaar op de app en je kunt zo snel en veel leren als je wilt. De mogelijkheid om spraakoefeningen te doen zorgt ervoor dat ook jouw uitspraak met sprongen vooruit gaat. Kijk daarnaast Engelstalige films en series zonder ondertiteling en maak de taal je eigen. Engels leren in de zomer is een perfecte manier om jezelf te ontwikkelen. Het leren van een tweede taal opent deuren voor je. Leer het in de praktijk of leer vanuit huis dankzij een app.

Voor meer informatie spreek met Summercamp (Engels voor bengels).

Over ons
Vera schrijft over pedagogie

Leuk dat je op mijn blog beland bent. Ik ben Vera en ik schrijf op deze blog over de wereld van pedagogie. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als pedagoog en ben sindsdien werkzaam op een leuk kinderdagverblijf. Ik zocht extra uitdaging naast mijn werk en ben deze blog begonnen. Op deze blog verdiep ik mij in de wereld van de pedagogie. Wat zijn de nieuwste trends, wat is het laatste nieuws en wat zijn de beste tips en tricks voor pedagogen. Leer alles over wat het vak inhoud en hoe jij je kan verder kan ontwikkelen als pedagoog.

Zoeken
Categorie├źn
Archief
Recente artikelen